Heilig

Smaki w ofercie

  • Waniliowe
  • Czekoladowe
  • Toffi
  • Adwokat
  • Kakao
  • Pistacja

Nadzienia Heilig

Termostabilne
nadzienia kremowe

Profesjonalne nadzienia HEILIG do wszystkich rodzajów wypieków — o aksamitnej konsystencji i intensywnym smaku.

Doskonale sprawdzają się zarówno wewnątrz ciast, jak i na ich powierzchni, zachowując wyjątkową jakość nawet po pieczeniu w temperaturze powyżej 200°C przez 15 minut.

Nasze nadzienia świetnie znoszą procesy mrożenia i rozmrażania, a dzięki swojej delikatnej strukturze mogą być także stosowane po wypieku, zapewniając idealne wykończenie.

Chcę zadzwonić i zamówić
Termostabilność powyżej 200°C
Gładka, aksamitna i stabilna konsystencja
Możliwość wersji bez cukru / BIO
Dostosowane do maszyn dozujących
Heilig

Wykorzystaj nasze nadzienia

Nasze nadzienia termostabilne są stworzone z myślą o

  • piekarniach,
  • cukierniach
  • i zakładach produkcyjnych,
    które potrzebują niezawodnych składników do wypieków i słodkich przekąsek. Sprawdzają się w produkcji pączków, drożdżówek, batonów, ciast mrożonych i deserów w branży HORECA. Dzięki odporności na pieczenie i mrożenie, gwarantują powtarzalną jakość i wygodę w codziennej pracy.

    Heilig

    Do pączków, drożdżówek, rogali, ciast z kremem

    Heilig

    Do muffinek i ciast warstwowych

    Heilig

    Do deserów chłodzonych i mrożonych

    Heilig

    Zacznijmy współpracę

    Szukasz niezawodnych nadzień, które sprawdzą się w Twojej produkcji? W HEILIG oferujemy jakość, na której możesz polegać – od pierwszej próbki po stałe dostawy. Skontaktuj się z nami, a pomożemy dobrać rozwiązanie idealne do Twoich potrzeb. Zapytaj o ofertę – odpowiemy błyskawicznie!