Profesjonalne nadzienia HEILIG do wszystkich rodzajów wypieków — o aksamitnej konsystencji i intensywnym smaku.
Doskonale sprawdzają się zarówno wewnątrz ciast, jak i na ich powierzchni, zachowując wyjątkową jakość nawet po pieczeniu w temperaturze powyżej 200°C przez 15 minut.
Nasze nadzienia świetnie znoszą procesy mrożenia i rozmrażania, a dzięki swojej delikatnej strukturze mogą być także stosowane po wypieku, zapewniając idealne wykończenie.
Chcę zadzwonić i zamówić
Nasze nadzienia termostabilne są stworzone z myślą o
Szukasz niezawodnych nadzień, które sprawdzą się w Twojej produkcji? W HEILIG oferujemy jakość, na której możesz polegać – od pierwszej próbki po stałe dostawy. Skontaktuj się z nami, a pomożemy dobrać rozwiązanie idealne do Twoich potrzeb. Zapytaj o ofertę – odpowiemy błyskawicznie!